Iedere situatie is anders en vraagt om een unieke oplossingU mag op weekendverlof of definitief naar huis, dat is goed nieuws! Maar is uw huis al klaar voor uw thuiskomst ?

 

Misschien bent u al een tijdje thuis en heeft u alsnog behoefte aan aanpassingen of hulpmiddelen. In dat geval zijn wij slechts een telefoontje of mailtje bij u vandaan!

 

Persoonlijke woonwensen

Na het eerste contact komen we bij u langs. Iedere situatie is anders en vraagt om een unieke oplossing. Daarom inventariseren we uw woonwensen en kijken waar de knelpunten zitten. We denken niet in ‘standaard oplossingen’ maar kijken wat in uw geval het beste is. We kijken naar uw fysieke mogelijkheden, maar bijvoorbeeld ook naar uw hobby’s, uw vervoersmogelijkheden en andere wensen.

 

Ons team

Als duidelijk is wat we voor u kunnen doen; sturen we u een offerte toe. Na akkoord gaan onze monteurs bij u aan de slag. Wij werken met een team van betrouwbare krachten. Onze monteurs en installateurs zijn van alle markten thuis en kunnen snel schakelen. Wij zijn onafhankelijk en zitten dus niet vast aan bepaalde leveranciers of producenten.

 

Noodvoorzieningen

Is er geen tijd voor een persoonlijk gesprek en offerte omdat u snel naar huis mag? Geen probleem. Vaak kunnen we aan de hand van uw verhaal, wat maten en foto's al snel beoordelen wat er nodig is. Zo kunnen we toch alle noodvoorzieningen installeren vóór uw thuiskomst.

 

Dit is waar wij om geven

Wij geven om u. Wij zijn er om u te ontzorgen. Als u net terug bent uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum heeft u al genoeg aan uw hoofd. Uw naasten wilt u niet altijd belasten met alle zaken rondom uw thuiskomst. Daarom zijn wij er! 


 Kleine aanpassing, groot gemak!