Laat uw cliënt met een gerust hart naar huis gaanAltijd een mooi moment: uw cliënt mag (bijna) naar huis! Maar daar komt nogal wat bij kijken. Vaak kan diegene zich thuis niet meer zo goed zelfstandig redden als voor de opname. Meestal zijn er aanpassingen in en om het huis nodig. Niet iedereen is thuis in de wir-war van formaliteiten die daarbij komen kijken. Dat betekent voor veel cliënten nog een zorg erbij. ThuisKlaar neemt die zorg uit handen.

 

U heeft uw cliënt begeleid tot het moment dat hij of zij weer (redelijk) zelfstandig kan functioneren. Maar in de thuissituatie is waarschijnlijk nog niet alles ingesteld op de beperkingen die uw cliënt nu heeft. Voor iemand die nog in een revalidatieproces zit, is het regelen van alle aanpassingen een behoorlijke belasting. Veel instanties regelen een deel van de zorg, maar niet alles. Waar anderen stoppen, gaat ThuisKlaar nog een stapje verder.Mag uw cliënt naar huis?

 

Geef hem dan onze folder (binnenkort ook digitaal beschikbaar) of onze contactgegevens.Wij nemen de zorg voor alle aanpassingen uit handen, zodat u uw cliënt met een gerust hart naar huis kunt laten gaan!