We weten waar we over praten


Marco: " Na een revalidatieperiode van twee maanden in Reade in Amsterdam was het mij al snel duidelijk: veel revalidanten lopen tegen hetzelfde probleem aan. Hoe krijg ik mijn huis aangepast als ik straks naar huis mag?" 

 

Van het ene op het andere moment stond mijn leven op zijn kop. Ik ben al meer dan 25 jaar als zelfstandige bezig met renovaties, verbouwingen en particuliere woninginrichting. Maar plotseling was er dat herseninfarct waardoor alles anders werd. De zorg die ik kreeg tijdens mijn revalidatie heeft mij gelukkig weer op de been geholpen. Maar toen kwam de dag van mijn ontslag en moest ik het zelf gaan doen....

 

Ik had het geluk dat ik veel mensen om mij heen heb die mij konden helpen. Maar niet iedereen heeft die luxe. Het is ook niet eenvoudig. Het gaat niet alleen om praktische zaken, zoals aanpassingen in huis, maar je krijgt ook te maken met regelgeving, ingewikkelde procedures en formulieren. Uiteindelijk ben ik zelfs naar Amerika gegaan voor een speciale behandeling en ook dat vraagt veel regelwerk. Maar het was de moeite waard!

 

Nu ik weer op de been ben, wil ik mijn ervaring inzetten om anderen te helpen. Ik weet als geen ander wat er allemaal bij komt kijken als je thuis komt na revalidatie. Zo ontstond het idee voor ThuisKlaar. Ons doel was meteen duidelijk: uw huis is onze zorg! 


Deborah (partner):  "Toen Marco na een herseninfarct in een revalidatiecentrum terecht kwam, werd me pas duidelijk wat er allemaal op je af komt. Je moet zo veel regelen, terwijl je eigenlijk alleen maar wilt focussen op herstel!"  

 

Toen Marco naar huis mocht, moest er op stel en sprong van alles geregeld worden. Ik zet me graag in voor anderen, dus ik heb me daar meteen op gestort en alles geregeld. Maar niet iedereen heeft een achterban die alles voor ze kan regelen. Dus toen Marco met het idee voor ThuisKlaar kwam, was ik meteen enthousiast. Hij heeft nog dagelijks last van zijn beperkingen en is nog aan het revalideren. Maar dat maakt hem alleen maar meer gemotiveerd om te laten zien wat er ondanks dat allemaal mogelijk is. Met zijn kennis van de technische aspecten en zijn eigen ervaring, heeft hij een ideale basis om anderen te helpen! 


Ons team

 

Wij werken samen met een team van ervaren en betrouwbare krachten. Onze monteurs en installateurs zijn van alle markten thuis en kunnen snel schakelen. Samen zorgen wij  dat u weer veilig en comfortabel kan wonen in uw eigen huis.


Waarom wij dit doen?

 

Wij willen dat u zich bezig kunt houden met uw herstel en niet hoeft na te denken hoe u thuis alles op orde krijgt. Dan doen wij voor u!


Hobbels zijn er om genomen te worden. Kunt u dat niet zelf?

Dan nemen wij ze weg!