Focus op uw herstel, wij regelen de rest



Waar andere instanties slechts een deel van de zorg regelen, gaan wij een stapje verder. Wij helpen u overal waar nodig. Dat kan zijn met de aanpassingen in uw huis of het aanschaffen van hulpmaterialen. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook administratieve zaken voor u regelen. Wij zien geen beperkingen. ThuisKlaar regelt alles van A tot Z, zodat u zicht kunt concentreren op uw herstel. 

 

Alles onder één dak

Natuurlijk zijn er meer instanties die kunnen helpen met aanpassingen. Denk aan de thuiszorgwinkel, gespecialiseerde badkamer installateurs of de gemeente. Maar zij regelen allemaal een stukje van de zorg. Dat maakt het behoorlijk onoverzichtelijk, terwijl u al genoeg aan uw hoofd heeft. Bij ThuisKlaar kunt u voor alles terecht. U heeft maar één aanspreekpunt en dat zijn wij. Geen wens is ons te gek, wij regelen het!

 

Wij kunnen u helpen met:

Maatwerk oplossingen

De oplossingen die wij aandragen zijn er altijd op gericht om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die u nog heeft. En dat is vaak meer dan u denkt! 


De oplossingen die wij aandragen zijn er altijd op gericht om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die u nog heeft. En dat is vaak meer dan u denkt!